Mansikkajäätelö

  • 15 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

31 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja.
Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 5 dl kuohukermaa
  • 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • ½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

  • Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri.
  • Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
  • Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä