Hyydytetty mangokakku

  • 10 min Työaika
  • 4 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
hyydytetty mangokakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

75 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Hyydytetty mangokakku on kevään ja kesän suosikkikakku. Se valmistuu helposti ja voit tehdä sen valmiiksi jo edellisenä päivänä. Bonne mangosose on paras valinta täytteeseen ja kiilteeseen, sillä se on sataprosenttista mangososetta ilman lisättyjä aineksia. Maku on upean voimakas ja täyttä hedelmää. Bonne mangososetta ja muita soseita löydät hyvin varustelluista marketeista. Ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita ja sopivat myös erilaisten leivonnaisten täytteisiin ja kastikkeiksi. Kun käytät täytekeksejä, ei joukkoon tarvitse lisätä voita. Jos haluat kiinteän pohjan, voit halutessasi lisätä joukkoon 50-75 g sulatettua voita.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
Pohja:
  • 150-200 g vaaleita täytekeksejä
Täyte:
  • 1 l vettä
  • 5 liivatelehteä
  • 2 ½ dl vispikermaa TAI
  • 2 ½ dl kuohukermaa (vaihtoehto) TAI
  • 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (vaihtoehto)
  • 300 g tuorejuustoa TAI
  • 300 g mascarponejuustoa (vaihtoehto)
  • 2 dl Bonne Mangososetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ¾-1 dl sokeria tai maun mukaan
  • ½ dl vettä
Pinnalle:
  • 3 dl Bonne Mangososetta
  • 1 ½ dl hyytelösokeria
Koristeluun:
  • tuoreita marjoja

Valmistusohje

  • Laita täytekeksit pussiin ja nuiji muruiksi.
  • Leikkaa halkaisijaltaan noin 22 cm irtoreunavuoan pohjalle leivinpaperi.
  • Painele keksinmurut pohjalle. Laita liivatelehdet kylmään veteen limittäin.
  • Vaahdota kerma tai vaniljakastike ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai mascarponejuusto sekä mangosose.
  • Mausta seos vielä vaniljasokerilla ja sokerilla. Tarkista maku.
  • Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet, sekoita.
  • Lisää liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
  • Kaada täyte vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  • Valmista kiille. Laita mangosose kasariin ja kiehauta.
  • Lisää joukkoon hyytelösokeri sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
  • Jäähdytä hetki ja lusikoi varovasti kakun pinnalle. Nosta hetkeksi jääkaappiin hyytymään.
  • Irrota kakku vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja nosta tarjoiluvadille.
  • Koristele halutessasi tuoreilla marjoilla. Tarjoa!
Hyydytetty mangokakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä