Granola-pashakakku

  • 15 min Työaika
  • 2 h 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Granola-pashakakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia OATGOODS tuotteita, joihin on käytetty uutta kaura-rypsiöljyinnovaatiota. Täysjyväkauran beetaglukaani pitää huolen kolesteroliarvoista ja verensokerista. Kaura sisältää runsaasti kuitua ja on proteiinin lähde. OATGOODS sisältää myös rypsiöljyä, josta saat elimistölle tärkeitä omega 3 ja 6-rasvahappoja. Valmista pääsiäiseen herkullinen ja hyvää tekevä granola-pashakakku.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
Pohja:
  • 70 g voita TAI
  • 70 g margariinia (vaihtoehto)
  • 3 dl Myllyn Paras OATGOODS rusina-omena granolaa
Täyte:
  • 5 liivatelehteä
  • 2½ dl vispikermaa
  • 400 g sitruunanmakuista maitorahkaa
  • 1½ dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl mantelirouhetta TAI
  • 1 dl hasselpähkinärouhetta (vaihtoehto)
  • ½ sitruunan mehua
  • 1 dl rusinoita
Koristeluun:
  • ½ sharonhedelmää
  • 1 kiivihedelmä
  • 1 passionhedelmä
  • ½ karambola
  • muutama ananaskirsikka

Valmistusohje

  • Sulata voi tai margariini ja sekoita OATGOODS rusina-omena granola joukkoon.
  • Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.
  • Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  • Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon sitruunanmakuinen maitorahka, tomusokeri, vaniljasokeri ja manteli- tai hasselpähkinärouhe (sekä rusinat).
  • Tarkista maku.
  • Purista sitruunan mehu juomalasiin ja kuumenna kiehumispisteeseen mikroaaltouunissa. Liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi.
  • Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
  • Levitä seos granolapohjan päälle vuokaan ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli. Irrota kakku vuoasta veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
  • Koristele hedelmäpaloilla tai hedelmäviipaleilla ja nosta tarjolle.
Granola-pashakakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä