Omenahillo

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Omenahillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

47 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Kyllä voi omenahillo olla herkullista! Tätä kannattaa valmistaa kerralla reilusti, joten suurenna ohjetta! Voit maustaa hilloa vaniljalla, kanelilla, ripauksella kardemummaa, limenkuoriraasteella tai muilla sitrusraasteilla. Lisää mausteet jo alkuvaiheessa.

Advertising information

Video: Omenahillo

Ainekset

1 purkki annosta
  • 1 kg omenoita
  • 3 dl vettä
  • 1 kanelitanko
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 dl hillosokeria

Valmistusohje

  • Kuori omenat ja poista siemenkodat.
  • Leikkaa omenat lohkoiksi ja laita kattilaan veden kanssa.
  • Laita joukkoon kanelitanko ja vaniljasokeri.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmenneet.
  • Lisää tarvittaessa vettä vähän kerrallaan, jos se haihtuu kokonaan.
  • Soseuta omenat sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa ja laita takaisin kattilaan. Voit jättää halutessasi hilloon hieman karkeutta.
  • Kuumenna ja lisää joukkoon hillosokeri. Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen noin 10 minuuttia.
  • Laita hillo purkkiin ja säilytä kylmässä.
  • Tarjoa omenahillo esimerkiksi lettujen tai pannukakun kanssa!
Omenahillo

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä