Kirsikkahillo

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kirsikkahillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

396 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Kirsikoista valmistat ihanat hillot eri tavoin maustaen. Kirsikkahillo maustaa hienostuneesti sokerikakut, mutta sopii myös mainiosti juustojen ja keksien seuraksi. Kokeile ja ihastu! Pakkaa myös kauniiseen purkkiin ja vie lahjaksi.

Advertising information

Ainekset

1 purkki annosta
  • 500 g kirsikoita
  • 1½ dl hillosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus kanelia
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

  • Putsaa kirsikoista siemenet ja laita kirsikat reiluina paloina kattilaan.
  • Lisää hillosokeri, vaniljasokeri, kaneli ja vesi.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
  • Laita puhtaaseen purkkiin ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
  • Säilytä kirsikkahillo jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä