Vindaloo kanaa
- 15 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 500 g broilerinfileetä
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chili
- 3 cm pala tuoretta inkivääriä
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl Madras Curry -mausteseos (chili, korianteri, juustokumina, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, merisuola)
- ½ tl kardemummaa
- 1 rkl kookossokeria
- 3 rkl omenasiiderietikkaa
- 400-500 g tomaattimurskaa
- lisäksi tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Hienonna chili ja tuore inkivääri.
- Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai pannussa ja lisää ensin Madras Curry ja kääntele hetki.
- Lisää sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri ja kääntele hetki.
- Laita broileripalat pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan.
- Lisää joukkoon kardemumma, kookossokeri ja omenasiiderietikka sekä lopuksi tomaattimurska.
- Anna ruoan hautua kannen alla välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.
- Tarkista maku.
- Ripottele joukkoon tuoretta korianteria.
- Tarjoa seuraksi riisiä ja raitaa.