Vindaloo kanaa

  • 15 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vindaloo kanaa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Vindaloo kana on helppo ja maistuva arkiruoka, joka valmistuu nopeasti. Vindaloo on intialainen klassikko, jonka tulisuutta voit säätää helposti mieleiseksi. Käytä reseptiin kaupasta löytyviä ihastuttavia maustesekoituksia, joilla valmistat helposti myös muut itämaiset ateriat.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g broilerinfileetä
  • 1 sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 3 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl Madras Curry -mausteseos (chili, korianteri, juustokumina, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, merisuola)
  • ½ tl kardemummaa
  • 1 rkl kookossokeria
  • 3 rkl omenasiiderietikkaa
  • 400-500 g tomaattimurskaa
  • lisäksi tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Hienonna chili ja tuore inkivääri.
  • Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai pannussa ja lisää ensin Madras Curry ja kääntele hetki.
  • Lisää sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri ja kääntele hetki.
  • Laita broileripalat pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan.
  • Lisää joukkoon kardemumma, kookossokeri ja omenasiiderietikka sekä lopuksi tomaattimurska.
  • Anna ruoan hautua kannen alla välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.
  • Tarkista maku.
  • Ripottele joukkoon tuoretta korianteria.
  • Tarjoa seuraksi riisiä ja raitaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä