Uunikanaa ja kasviksia

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Uunikanaa ja kasviksia
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

541 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Kariniemen

Uunissa valmistetut kanaruoat kiinnostavat, eikä ihme. Helppotekoiset arkiruoat toimivat mausta tinkimättä. Kuten uunikanaa ja kasviksia. Herkullinen sitruunan ja rosmariinin liitto antaa perinteiselle kanalle hienostuneen maun. Lisäämällä suosikkikasviksiasi, saat omaan makuusi sopivan aterian helposti.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g Kariniemen Kananpojan Iso Fileesuikale Sitruuna-Rosmariinia
  • 400 g parsakaalia
  • ½ oranssi paprika
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • tai miniluumutomaatteja
  • 3 valkosipulinkynttä
  • tuoretta rosmariinia
  • 2 dl juustokermaa
Lisäksi
  • riisiä TAI
  • lohkoperunoita (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Isot Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Paloittele parsakaali ja paprika.
  • Puolita halutessasi kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Laita ainekset kerroksittain uunivuokaan ja laita joukkoon tuoretta rosmariinia.
  • Kaada päälle juustokerma.
  • Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.
  • Tarjoa uunikanaa ja kasviksia riisin tai lohkoperunoiden kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä