Tortillalasagne
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 2 rkl avokadoöljyä
- 500 g broilerin fileesuikaleita
- 1 pss Santa Maria Spice Mix for Enchilada (medium)
- 215 g Santa Maria Pintopapuja
- 350 g Santa Maria Chunky Salsa Hot -salsaa
- 400 g tomaattimurskaa
- 1 paprika
- 2 sipulia
Lisäksi:
- 2 prk Santa Maria DIP Nacho Cheese Style -dippiä
- 4 kpl Santa Maria Original Tortilla Wrappeja, isoja
Pinnalle:
- Santa Maria yellow chili, mild -chilipaloja liemessä
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerin fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Mausta Spice Mix for Enchilada -mausteseoksella.
- Lisää joukkoon valutetut pintopavut, chunky salsa, tomaattimurska, paloiteltu paprika ja hienonnetut tai viipaloidut sipulit.
- Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja jaa broilerikastike, Nacho Cheese Style -dippi ja Tortilla Wrapit kerroksittain siten, että päälle jää juustodippi.
- Ripottele pinnalle vielä keltaisia mietoja chilipaloja.
- Laita ruoka 200-asteiseen uuniin ja kuumenna noin 30 minuuttia.
- Tarjoa tortillalasagne raikkaan salaatin kanssa.
- Vinkki! Tarjoa seuraksi guacamolea ja creme fraichea.