Thai Red curry
- 5 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Thai Red curry on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Mrs. Chengs kanssa.
Koe Thaimaan maut kotoa käsin!
Joko olet tutustunut Mrs Cheng’s ateriakastikkeisiin? Tuotteet valmistetaan Thaimaassa ja ne maistuvat juuri siltä kuin thaimaalaisen aterian kuuluukin.
Mrs Cheng’s Thai Curry -ateriakastikkeilla loihdit aidon thaimaalaisen aterian 10 minuutissa! Runsaasti kookosmaitoa sisältävä kastike on helppokäyttöinen. Lisää vain suikaloitu kana, liha, kala tai kasvikset, kypsennä kastikkeessa ja nauti riisin kanssa.
Makuvaihtoehtoja löytyy neljä. Valmiissa ruoassa on upeat aromit, mahtava maku ja valloittava tuoksu. Kiireiseen päivään sopiva ruoka valmistuu pienellä tiskimäärällä, tarvitset vain yhden pannun tai kattilan. Voit tuunailla ruokaa lisäämällä joukkoon kasviksia, mutta ateria maistuu herkulliselta ilmankin.
Saat helpon vegaanisen Thai curryn lisäämällä Panang curryyn esimerkiksi tofua tai muuta kasviproteiinia. Uusi Yellow curry sopii miedon makunsa vuoksi koko perheelle. Yellow curry on myös vegaaninen.
Advertising information
Ainekset
- 300-400 g broilerinfileetä
- 2 salottisipulia
- 1-2 porkkanaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- tai seesamiöljyä
- ½ ruukkua tuoretta korianteria
- 1 prk (400 ml) Mrs Cheng’s Thai Red Curry -ateriakastiketta
Valmistusohje
- Leikkaa broilerinfileet reiluiksi suupaloiksi.
- Kuori salottisipuli ja porkkanat ja leikkaa suikaleiksi.
- Kuumenna rypsi- tai seesamiöljy ja kuullota kasviksia hetki.
- Laita broilerinfileepalat ja ateriakastike joukkoon.
- Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Tarjoa Thai Red curryn seuraksi keitettyä riisiä ja tuoretta korianteria.
- Vinkki! Mikäli haluat päästä helpolla, laita broilerinfileepalat ja ateriakastike paistokasariin ja anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
- Voit käyttää valmistuksessa myös pakastekasviksia ja lisätä ne muiden ainesten kanssa samaan aikaan.