Pestoiset kananpojan rullat ja couscouslisäke
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt (6-8) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvejä, miedosti suolattu
- 1 Pasta Basilico mausteseos TAI
- 1 yrttimausteseos (vaihtoehto)
- ¾ dl vihreää pestokastiketta
- 1 paprika
- öljyä
Couscouslisäke:
- 4 dl vettä
- 2 rkl kasvisfondia
- 4 dl couscousta
- 4 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 prk salaattijuustoa
- 2 ruukkua tuoretta basilikaa
- 1 pkt halloumi-juustoa
Valmistusohje
- Levitä Kananpojan minuuttipihvit työlaudalle.
- Ripottele pinnalle hieman pasta basilico mausteseosta.
- Sivele pintaan vihreää pestokastiketta ja asettele jokaiselle pihville muutama paprikasuikale.
- Käännä tiukahkolle rullalle.
- Paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa väriä. Pudota lämpötilaa ja jatka paistamista, kunnes rullat ovat kypsiä.
- Sivele rullien pinnalle vielä hieman pestokastiketta.
- Valmista samalla helppo lisäke.
- Kiehauta vesi ja kasvisfondi.
- Nosta pois liedeltä.
- Lisää couscous ja anna nesteen imeytyä muutaman minuutin ajan.
- Silppua joukkoon aurinkokuivatut tomaatit. Lisää paprikasuikaleet ja valutettu salaattijuusto.
- Voit sekoittaa joukkoon halutessasi hieman juuston öljylientä.
- Silppua joukkoon tuoretta basilikaa.
- Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista ne molemmin puolin kuumassa pannussa.
- Tarjoa pestoiset kananpojan rullat couscouslisäkkeen kanssa.