Nopea kermainen broileri-perunavuoka
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 500 g broilerin fileetä
- 135 g punaista pestokastiketta
- 2 pkt puolivalmiita kermaperunoita
Lisäksi:
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ kesäkurpitsa
- 200 g miniluumutomaatteja
- 3 rkl rypsiöljyä
- 250 g sulatejuustoa
- ½-1 ruukkua tuoretta basilikaa
Pinnalle
- juustoraastetta
Valmistusohje
- Leikkaa broilerinfilee suikaleiksi.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla.
- Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja sekoita joukkoon punainen pestokastike.
- Lisää kermaperunat ja kuumenna varovasti käännellen muutama minuutti.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja puolita miniluumutomaatit.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä käännellen.
- Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna.
- Hienonna joukkoon reilusti basilikaa.
- Jaa broileri-perunaseos ja kasvis-juustoseos kerroksittain leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan.
- Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.
- Tarjoa broileri-perunavuoka raikkaan salaatin kanssa.