Mausteista kookos-kanaa ja paistettua riisiä
- 20 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Paistettu riisi
- 3 dl basmatiriisiä
- 6 dl vettä
- paistamiseen öljyä
- 100 g minimaisseja
- 200 g herkkusieniä
- 100 g sokeriherneenpalkoja
- 1 keltainen paprika
- 2 valkosipulinkynttä
- Santa Maria Chili explosion mausteseosta
- 1 tl Santa Maria kurkumaa
- suolaa
Kookos-kana
- 4 broilerinfileetä
- paistamiseen öljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- Santa Maria Kerala curry -mausteseosta
- 1 prk (4 dl) Santa Maria kookosmaitoa
- 1 punainen paprika
- 1 keskikokoinen purjosipuli
- ½-1 punainen chilipaprika
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla paistettu riisi.
- Huuhtele basmatiriisiä, kunnes vesi on kirkasta.
- Laita riisi kattilaan ja lisää vesi.
- Anna kiehahtaa.
- Tiputa sitten lämpötila pienelle ja kypsennä kannen alla kantta raottamatta 20 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.
- Varaa esille minimaissit.
- Paloittele paprika, lohko herkkusienet ja leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi.
- Hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy pannulla.
- Lisää kasvikset ja kääntele muutaman minuutin ajan.
- Lisää kypsä riisi ja kääntele ainekset keskenään.
- Mausta chili explosion mausteseoksella ja kurkumalla.
- Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
- Valmista kanaruoka.
- Paista broilerinfileet kuumalla pannulla öljyssä.
- Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja Kerala curry -mausteseoksella.
- Lisää kookosmaito ja anna kiehua miedolla lämmöllä.
- Paloittele paprika.
- Halkaise purjosipuli ja huuhtele lehtien välit.
- Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Hienonna chilipaprika
- Lisää ainekset pannulle ja jatka kypsentämistä vielä noin viisi minuuttia.
- Tarjoa seuraksi tuoretta korianteria ja paistettua riisiä.