Laiskottelijan broilerikeitto

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- kanafondikuutio
- öljy
- curryjauhe
- paprikajauhe
- broilerin paistisuikale
- broilerin fileesuikale
- lime-pippuri
- suola
- peruna & keittokasvikset
- Pomodoro tomaatti-kasvisseos
- herkkusieni
- paprikasulatejuusto
- minttu
- korianteri
Laiskottelijan keittoruoka valmistuu kätevästi Apetit -Peruna & Keittokasviksista. Säästät aikaa ja vaivaa, kun perunoita ei tarvitse kuoria.
Joukkoon voi lisätä mitä kaapista löytyy. Broilerin voi vaihtaa esimerkiksi jauhelihaan tai makkaraan, sulatejuuston myös tuorejuustoon.
Laiskottelijan broilerikeitto
1,2 l vettä
2 Maggi kanafondikuutiota
tilkka öljyä
2 tl currya jauheena
2 tl paprikajauhetta
400 g broilerin paisti- tai filesuikaleita
suolaa
Santa Marian lime-pippuria myllystä
750 g Apetit Peruna&Keittokasviksia (pakastealtaasta)
200 g Apetit Pomodoro tomaatti-kasvisseosta (pakastealtaasta)
1 pieni prk herkkusieniviipaleita valutettuna
100 g paprikasulatejuustoa
tuoretta minttua ja korianteria
Laita kattilaan vesi ja liemikuutiot, kiehauta.
Kuumenna tilkka öljyä pannulla, lisää curryjauhe ja paprikajauhe, kääntele hetki.
Lisää joukkoon broilerisuikaleet, paista kypsäksi.
Mausta suolalla ja lime-pippurilla.
Lisää kiehuvaan veteen Peruna&Keittokasvikset, sekä hetken päästä tomaatti-kasvissekoitus ja herkkusieniviipaleet, anna kiehua miedolla lämmöllä hetki, lisää paistetut broilerisuikaleet paistoliemineen, sekä paprikasulatejuusto.
Keittele kunnes kasvikset tuntuvat kypsiltä.
Tarkista maku.
Ripottele joukkoon tuoretta minttua ja korianteria silppuna.