Kievin kana
- 15 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 1 pkt (6-8 kpl) minuuttipihvejä
- ½ sitruunan mehu
- 100 g voita
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 2-3 rkl tuoretta persiljaa
- ripaus suolaa
- ½ dl vehnäjauhoja
- mustapippuria
- 1 kananmuna
- 1 dl korppujauhoja
- öljyä
- cocktailtikkuja
Valmistusohje
- Aloita maustevoista.
- Sekoita voin joukkoon hienonnettua valkosipulia ja persiljaa, sekä ripaus suolaa.
- Sekoita tasaiseksi.
- Kääri ohueksi pötköksi ja kääri kelmuun.
- Laita pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Laita Kananpojan minuuttipihvit työlaudalle ja leikkaa jokaisen fileen päälle pötkö voitankoa.
- Kääri fileet rullalle ja paina reunat kiinni cocktailtikuilla.
- Sekoita vehnäjauhot, suola ja mustapippuri keskenään.
- Kääntele fileerullat seoksessa.
- Riko muna lautaselle ja käännä vehnäjauhoissa käännellyt fileerullat kananmunassa.
- Kaada kolmannelle lautaselle korppujauhot ja kääntele fileerullat lopuksi vielä korppujauhoissa.
- Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista molemmin puolin kaunis paistopinta.
- Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista molemmin puolin kaunis paistopinta.
- Nosta kanarullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paistovuokaan.
- Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Poista cocktailtikut.
- Tarjoa Kievin kana risoton tai keitetyn riisin ja höyrytettyjen herneiden kanssa.