Kananpojan yrtti-valkosipuli koipipalat ja homejuustotomaatit

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • broilerin koipipala yrtti-valkosipuli
  • tomaatti
  • valkosipulinkynsi
  • sinihomejuusto
  • auringonkukansiemeniä

Yrtti-valkosipulimarinoidut Kananpojan koipipalat ovat virkistävä uutuus, jonka maku ja tuoksu tuo mieleen Välimeren grilliherkut. Grillaa seuraksi homejuustolla täytettyjä tomaatteja. Homejuuston voit halutessasi korvata myös sulatejuustolla!

Kananpojan yrtti-valkosipuli koipipalat ja homejuustotomaatit
2-3 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt Kariniemen Kananpojan koipipaloja, yrtti-valkosipuli

Homejuusto-tomaatit
4 isoa tomaattia
1 valkosipulin kynsi
50 g sinihomejuustoa
1-2 rkl auringonkukan siemeniä

Leikkaa tomaateista kansi. Koverra sisus pois ja täytä tomaatit sinihomejuustolla ja auringonkukansiemenillä.
Laita kansi paikalleen ja nosta alumiiniseen grillivuokaan tai foliosta käännettyyn alustaan.

Grillaa Kananpojan koipipalat öljytyssä grillissä välillä käännellen.
Laita grillauksen puolivälissä grilliin myös tomaatit ja anna pehmetä kuvun alla.

Tarjoa seuraksi varhaisperunoita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä