Kananpojan Maustetut Grilliluut ja pientä naposteltavaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- maustettuja grilliluita
- porkkana
- kurkku
- paprika
- maustamaton jogurtti
- rakuuna
- limen mehu
- paahtoleipä
- öljy
- pinaatinlehti
- valkosipulinkynsi
- soijakastike
- mustapippuri
- pinjansiemeniä
Kesäruoka on usein grillin äärellä valmistettua pientä naposteltavaa. Grillaa ruokaisat grilliluut ja tarjoa seuraksi dippikasviksia ja ihanaa grillattua leipää pinaattilisukkeen kanssa.
Kananpojan Maustetut Grilliluut ja pientä naposteltavaa
2-4 annosta
1 pakkaus Kariniemen Kananpojan Maustettuja Grilliluita
2-3 porkkanaa
1 kurkku
1 paprika
200-300 g maustamatonta jogurttia
1 tl kuivattua rakuunaa
1 rkl limen mehua
2-4 isoa paahtoleipäviipaletta
öljyä grilliparilan voiteluun ja lisukkeen valmistamiseen
35-70 g pinaatinlehtiä
1-2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
2-3 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
paahdettuja pinjansiemeniä
Ota Kananpojan Grilliluut huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.
Kuori porkkanat ja leikkaa ne isoiksi tikkumaisiksi paloiksi.
Paloittele myös kurkku ja paprika.
Sekoita raikas dippikastike maustamattomasta jogurtista, rakuunasta ja limen mehusta.
Grillaa Kananpojan Grilliluut molemmin puolin ja anna kypsyä rauhassa.
Voitele grilliparila ja paahda leipäviipaleet kuumassa parilassa.
Valmista lisuke.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon pinaatinlehdet, hienonnettua valkosipulia ja soijakastiketta.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes pinaatti menee kasaan.
Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
Nosta seosta paahdetuille leiville ja koristele paahdetuilla pinjansiemenillä.
Nauti mehevät grilliluut vihannesten, dipin ja pinaattileivän kanssa.