Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa ja Pico de gallo
- 20 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 900 g Kariniemen Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa
Grilliin:
- oliiviöljy
Pico de gallo:
- 200 g miniluumutomaatti
- ½ sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ chili
- ½ sitruunan mehu
- ripaus suola
- mustapippurirouhe
- ½ ruukku tuore korianteri
Lisäksi:
- 4 maalaisleipä viipale
- 2 valkosipulinkynsi
- 4 rkl oliiviöljy
- 1 pkt halloumijuusto
Kariniemen on tuonut markkinoille grillikauteen herkulliset Kananpojan Chili-Salsa Koipipalat, jotka maistuvat sellaisenaan raikkaan lisäkkeen kanssa tai osana muuta grilliruokaa. Grillaa seuraksi halloumiviipaleita. Nämä sopivat erinomaisesti myös rentoihin illanviettoihin.
Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa ja Pico de gallo
4 annosta
900 g Kariniemen Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa
Grilliin:
oliiviöljyä
Pico de gallo:
200 g miniluumutomaatteja
½ pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
½ mieto chili
½ sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1-2 rkl oliiviöljyä
½ ruukku korianteria
Lisäksi:
1 avokado
4 viipaletta maalaisleipää
2 valkosipulinkynttä
4 rkl oliiviöljyä
1 pkt halloumijuustoa
Ota Kananpojan Koipipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Valmista Pico de gallo. Puolita miniluumutomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita miniluumutomaatit, sipuli, valkosipulinkynsi ja mieto chili keskenään. Purista joukkoon sitruunan mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Lisää joukkoon oliiviöljyä. Hienonna joukkoon korianteria. Sekoita ja tarkista maku. Halkaise avokado, poista siemen ja hienonna avokado. Jätä sivuun.
Kuumenna grilli ja sivele pinta kevyesti oliiviöljyllä.
Laita Kananpojan Koipipalat grilliin ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen. Kun pistät koipipalaa esimerkiksi haarukalla, kypsästä koivesta irtoaa kirkasta nestettä.
Leikkaa leipä viipaleiksi ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sivele maalaisleipäviipaleet oliiviöljyllä molemmin puolin ja paahda grillissä käännellen. Ripottele pinnalle jo alkuvaiheessa hienonnettua valkosipulia.
Grillaa vielä nopeasti kuumassa grillissä viipaloitua halloumia.
Tarjoa koipipalat kylmän Pico de gallon, avokadon, paahdetun leivän ja lämpimän halloumin kanssa.