Kananpojan koipipala ja persilja-ohralisäke
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- öljy
- koipipala
- täysjyväohra
- kasvisliemikuutio
- miniluumutomaatti
- persilja
- suola
Kananpojan koipipalat ovat loistavaa kesäruokaa!
Koipipalat on kätevä valmistaa grillissä ja nauttia vaikkapa leivinpaperiin käärittynä. Tarjoa seuraksi upea persiljalla maustettu ohralisäke!
Kananpojan koipipala ja persilja-ohralisäke
n. 3 annosta
öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt (noin 10 kpl) Kariniemen Kananpojan koipipaloja
Persilja-ohralisäke:
6 dl vettä
3 dl täysjyväohraa
½ kasvisliemikuutio
100-200 g miniluumutomaatteja
¾ dl öljyä
1 ruukku persiljaa
ripaus suolaa
Grillaa Kananpojan koipipalat kuumassa, öljytyssä grillissä välillä käännellen.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää täysjyväohra. liemikuutio ja puolitetut miniluumutomaatit.
Anna hautua kypsäksi kannen alla välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt ohraan.
Laita öljy, persilja ja ripaus suolaa kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella.
Sekoita persiljaseos ohran joukkoon. Tarkista maku.
Tarjoa Kananpojan koipipalojen seurana.