Kananpojan kesäwokki

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 2 rkl öljy
  • 250 g broilerin fileesuikale
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • 150 g sokeriherneenpalko
  • 1 keltainen paprika
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • 2 kesäsipuli
  • 2 rkl soijakastike
  • tuore minttu
  • tuore korianteri

Kesäruoat valmistat helposti pannulla tai muurikassa, tai vaikkapa ulkona grillin sivuliedellä.
Käytä vaihdellen kauden vihanneksia ja mausta ruokaa erilaisilla maustekastikkeilla, tuoreella inkiväärillä tai vaikkapa sitruunaruoholla ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

Helppoa ja vaivatonta! Tämä ruoka on myös gluteenitonta.

Ota lapset mukaan pilkkomaan ja paloittelemaan!

Kananpojan kesäwokki
3 annosta

2 rkl öljyä
250 g Kariniemen Kananpojan fileesuikale, maustamaton
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g sokeriherneenpalkoja
1 keltainen paprika paloiteltuna
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ kesäkurpitsa
2 kesäsipulia varsineen silputtuna
2 rkl soijakastiketta
minttua tai korianteria

Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää fileesuikaleet.
Paista kauttaaltaan.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon sokeriherneenpalot, paloiteltu paprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä leveitä suikaleita ja lisää joukkoon yhdessä silputun kesäsipulin kanssa.

Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja mausta soijakastikkeella.

Koristele annos mintulla tai korianterilla ja tarjoa seuraksi riisiä ja halutessasi vaikkapa makeaa chilikastiketta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä