Kananpojan Hunajasiivet, currydippi ja kesäsalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- hunajasiivet
- smetana
- maustamaton jogurtti
- curryjauhe
- sitruunamehu
- rucola
- herneenverso
- auringonkukan verso
- mansikka
- paahdettuja auringonkukansiemeniä
Kananpojan siivistä pitävät kaikki!
Valmista seuraksi raikas kesäsalaatti ja maukas dippikastike.
Kananpojan Hunajasiivet, currydippi ja kesäsalaatti
2-4 annosta
öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt (700 g) Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet
Currydippi
200 g smetanaa tai maustamatonta jogurttia
2 tl currya jauheena
1 rkl vasta puristettua sitruunamehua
Kesäsalaatti
1 ruukku rucolaa
1 ruukku herneenversoja
50 g auringonkukan versoja
100-200 g mansikoita
1/2-3/4 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
Laita Kananpojan hunajasiivet öljytylle grilliparilalle ja grillaa molemmin puolin.
Sekoita smetanan tai maustamattoman jogurtin joukkoon currya ja vasta puristettua sitruunamehua.
Anna maustua hetki kylmässä.
Sekoita rucola, herneenversot ja auringonkukan versot keskenään ja lohko joukkoon mansikat.
Ripottele pinnalle kuumassa pannussa paahdetut auringonkukansiemenet.
Tarjoa grillatut siivet currydipin ja salaatin kanssa.