Kananpojan grillifileetä, villiriisiä ja tomaattisalsaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kananpojan grillifileetä, villiriisiä ja tomaattisalsaa
1 pkt (n. 800 g) Kariniemen Kananpojan Grillifileetä
tilkka öljyä
Villiriisi:
1 1/2-2 dl villiriisiseosta
1 rkl öljyä
100 g sokeriherneenpalkoja
1 valkosipulinkynsi
Tomaattisalsa:
3 tomaattia
1 pienehkö sipuli
½ dl ruohosipulia silppuna
½ ruukkua korianteria
2-3 rkl sitruunan-, tai limetinmehua
Valkosipulidippi:
6 rkl majoneesia
1 valkosipulinkynsi murskattuna
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lisää kuumaan pannuun sokeriherneenpalkoja ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Kääntele seosta hetken aikaa ja lisää valutetun villiriisiseoksen joukkoon.
Grillaa Kananpojan grillifileet molemmin puolin.
Valmista raikas salsa. Silppua tomaatit ja sipuli. Sekoita joukkoon silputtua ruohosipulia ja korianteria.
Purista joukkoon sitruunan tai limetin mehua.
Tarjoa seuraksi valkosipulilla maustettua majoneesia.
Vinkki! Mikäli haluat täydentää ateriaasi rapealla patongilla, kääri alumiinifolioon keskeltä halkaistu patonki, jonka voit täyttää yrttituorejuustolla, tai valkosipulilla maustetulla voilla tai margariinilla.Käytä patonkia hetki kuumassa grillissä.