Kananpojan grillifileet, persikka-korianterisalaatti ja pekoni-tomaattia

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Kariniemen valikoimista löydät tänä kesänä erityisen herkullisia tuotteita. Kananpojan grillifileet ovat valtavan kokoisia rintoja, joista riittää syötävää. Mehevät grillifileet ovat nahallisia, mutta luuttomia rintoja, jotka muhivat grillissä mureiksi. Grillaa seuraksi ihastuttavat pekoniin käärityt tomaatit, joiden sisältä löytyy pehmoisen täyteläinen yllätys.

Kananpojan grillifileet ja pekoni-tomaattia

1 pkt (n. 800 g) Kariniemen Kananpojan Grillifileetä
3 tomaattia
6 tl sulatejuustoa + ripaus kuivattua rakuunaa tai muuta yrttiä
1 pkt HK Amerikan pekonia

Persikka-korianterisalaatti:
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku korianteria
1 pieni prk säilykepersikoita valutettuna

Grillaa mehevät Kananpojan Grillifileet molemmin puolin.
Leikkaa tomaateista hatut irti ja koverra siemenet pois.
Täytä tomaatit rakuunalla maustetulla sulatejuustolla.
Kääri ympärille Amerikan pekonia. Grillaa tomaatteja kauttaaltaan, välillä käännellen.

Silppua jääsalaatti ja korianteri. Lisää joukkoon valutettua persikkaa paloiteltuna. Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja raikasta salaattia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä