Kananpojan grillifilee, pariloituja omenoita ja herkkusieniä sekä yrtti-couscousia
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kananpojan grillifilee, pariloituja omenoita ja herkkusieniä sekä yrtti-couscousia
1 pkt (n. 800 g) Kariniemen Kananpojan Grillifileetä
1 pkt HK Amerikan pekonia
tilkka öljyä
2-3 pienehköä omenaa
6-9 herkkusientä
Yrtti-couscous:
1 rkl oliiviöljyä
1 punasipuli
2 ½ dl vettä
½ kasvisliemikuutio
2 dl täysjyvä-couscousia
½ dl sitruunamehua
1 dl persiljasilppua
timjamia
Pyöritä Amerikan pekonia Kananpojan grillifileiden ympärille. Grillaa kauttaaltaan välillä käännellen. Grillaa kuumassa grillissä parilapannulla omenalohkoja ja herkkusieniviipaleita.
Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota punasipulisilppua hetki. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, kiehauta. Nosta kasari pois levyltä. Lisää joukkoon täysjyvä-couscous, sitruunamehua, persiljasilppua ja timjamia.