Kana-pekonipyörykät

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kana-pekonipyörykät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Mehevät kana-pekonipyörykät ovat täydellinen valinta niin arjen kiireisiin kuin rentoihin illanviettoihin. Nämä herkulliset pyörykät ovat helppoja valmistaa ja ne maistuvat varmasti kaikille. Voit tuunata pyöryköitä omien mieltymystesi mukaan lisäämällä esimerkiksi yrttejä, juustoa tai mausteita. Tarjoile pyörykät raikkaan salaatin ja maukkaiden dippien kera, ja nauti rennosta ja herkullisesta ateriahetkestä ystävien tai perheen kanssa. Tämä monipuolinen resepti sopii moneen tilanteeseen ja tuo varmasti iloa ruokapöytään!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 dl perunamuusijauhetta
  • n. 2 dl kiehuvaa vettä
  • 400 g kanajauhelihaa
  • 1 (1 kananmuna)
  • 100-150 g kanapekonia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 50 g sokeriherneenpalkoja
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • ripaus chilihiutaleita
  • ½-1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Laita perunamuusijauhe kulhoon ja lisää kiehuva vesi. Sekoita.
  • Anna seoksen seistä hetki, kunnes muusi on hieman jäähtynyt.
  • Lisää kanajauheliha, kananmuna ja hienonnettu kanapekoni.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi.
  • Lisää ne kulhoon.
  • Lisää myös suola, basilika, chilihiutaleet ja korianteri.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Pyöritä pyöryköiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vieretysten.
  • Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pyörykät ovat kypsiä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä