Kana-kasvispannu grillissä
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen
Kesäruoat valmistuvat helposti grillissä. Kariniemen on tuonut kesän grillihetkiin markkinoille mureat ja mukavan kokoiset Kariniemen Kananpojan maustetut Grillipalat, jotka ovat valmiiksi marinoituja. Palat pysyvät mehevinä grillissä. Valmista parilalla tai muurinpohjapannussa. Tähän ruokaan voit käyttää edelliseltä aterialta ylijääneitä varhaisperunoita ja kauniita kesäporkkanoita.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 500 g Kariniemen Kananpojan maustetut Grillipalat
- 100 g herkkusieniä
- 3 kesäsipulia varsineen
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 nippu kesäporkkania
- 500 g varhaisperunoita
- ½ tuore ananas
- 200 g grillitomaatteja
- 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
- 2-3 rkl avokadoöljyä
- maun mukaan suolaa
- maun mukaan mustapippuria
- paprikajauhetta TAI
- savupaprikajauhetta
Tarjoiluun:
- chilimajoneesia TAI
- bbq-kastiketta
Valmistusohje
- Ota Kananpojan maustetut Grillipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Leikkaa herkkusienet puolikkaiksi tai lohkoiksi.
- Viipaloi kesäsipulit ja hienonna varret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Puolita kesäporkkanat ja kiehauta nopeasti vedessä, valuta.
- Puolita kypsät varhaisperunat. Kuori ja paloittele tuore ananas ja irrota grillitomaatit tertusta.
- Kuumenna grilliparila tai muurinpohjapannu. Sivele pinta öljyllä. Laita ensin Kananpojan Grillipalat pannulle ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Lisää kasvikset ryhminä pannulle ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat kauniin värin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi paprikajauheella tai savupaprikajauheella.
- Tarjoa seuraksi chilimajoneesia tai bbq-kastiketta.