Kana-kasviskrepit
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Taikina:
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 50 g (sulatettu) voita TAI
- 50 g öljyä (vaihtoehto)
Täyte:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ punainen chilipaprika
- 1 punainen paprika
- 100 g lehtikaalia
- 10 cm kesäkurpitsaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- ½ tl suolaa
- ½ sitruunan mehu
- 200 g sulatejuustoa
- mustapippuria myllystä
Pinnalle:
- juustoraastetta
- rucolaa
Valmistusohje
- Mittaa maito kulhoon. Riko joukkoon munat. Lisää vehnäjauhot, suola ja sulatettu voi tai öljy.
- Sekoita ja anna taikinan seistä mielellään hetki ennen paistamista.
- Paista kuumalla räiskäle- tai paistinpannulla isoiksi räiskäleiksi.
- Valmista täyte.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna mieto chilipaprika ja suikaloi paprika. Poista lehtikaalin lehdistä kova lehtiruoti ja leikkaa lehdet reiluiksi paloiksi. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi tai kuutioiksi.
- Kuumenna öljy ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta suolalla.
- Lisää sipuli, valkosipuli, chilipaprika, paprika, lehtikaali ja kesäkurpitsa. Kääntele muutama minuutti kovalla lämmöllä.
- Purista joukkoon sitruunan mehu ja lisää sulatejuusto. Sekoita kunnes sulaa. Mausta vielä mustapippurilla.
- Tarkista maku. Levitä täyte räiskäleiden päälle ja käännä rullalle.
- Laita rullat leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
- Kuumenna uunissa, kunnes juusto sulaa.
- Koristele rucolalla.
- Tarjoa kana-kasviskrepit tai ota evääksi!