Kalkkunan reilu lehtipihvi ja pekoni-perunavartaat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kalkkunan reilu lehtipihvi on HK Ruokatalon hauska uutuustuote, joka on niin reilunkokoinen, että yhdestä lehtipihvistä riittää useammallekin ruokailijalle. Raavas mies nauttii leikkeensä tietysti ihan yksin.
Hyödynnä vartaisiin edelliseltä aterialta jääneitä perunoita tai keitä perunat etukäteen valmiiksi.
Grillattu Kalkkunan reilu lehtipihvi ja pekoni-perunavartaat
1 annos
öljyä grillilevyn voiteluun
1 pkt HK Kalkkunan reilu lehtipihvi
1-2 isoa perunaa
170 g HK Amerikan pekonia
1-3 ananasrengasta
20 g voita
1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna
1 rkl tuoretta yrttiä silputtuna (esimerkiksi persiljaa tai korianteria)
Ota Kalkkunan reilu lehtipihvi huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen paistamista. Sekoita voi, murskattu valkosipulinkynsi ja silputut yrtit. Laita voinappi hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen. Leikkaa kypsät perunat lohkoiksi ja kääri jokaisen lohkon ympärille pekoniviipale. Voit käyttää myös keskikokoisia uuden sadon perunoita kokonaisina. Pujota pekoniset perunapalat varrastikkuihin. Mikäli käytät puisia varrastikkuja, liota niitä ensin kylmässä vedessä 15 minuuttia. Voitele grillilevy öljyllä.
Grillaa kalkkunan reilu lehtipihvi molemmin puolin pakkauksen ohjeen mukaan.
Grillaa pekoni-perunavartaat kauttaaltaan.
Kuumenna lopuksi ananasrenkaat molemmin puolin.
Tarjoa lisäksi yrtti-valkosipulivoita ja raikasta salaattia.