Kalkkunan fileerulla

  • 20 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
kalkkunan fileerulla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

62 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Maalahden limppu.

Kalkkunan fileerullasta valmistat helposti herkullisen juhlatarjottavan. Kuorruta kalkkunan fileerulla Maalahden Limpusta rouhituilla muruilla. Näin saat upean kruunun kalkkunarullalle.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1,3 kg kalkkunan fileerulla
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl dijon-sinappi
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl (vahva) chilitahnaa
  • 2 valkosipulinkynttä
Kuorrutukseen:
  • 1 munankeltuainen
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 2 Maalahden Limppu -leipäviipaletta

Valmistusohje

  • Ota kalkkunanfileerulla huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Sekoita kulhossa rypsiöljy, karkea Dijon-sinappi, suola, vahva chilitahna ja hienonnetut valkosipulinkynnet keskenään.
  • Levitä seos kalkkunanfileerullan pinnalle. Kypsennä lihaa ensin 200-asteessa 40 minuuttia ja laske lämpötila sitten 150-175 asteeseen. Jatka paistamista vielä noin 40 minuuttia.
  • Poista fileerullasta verkko ja sivele pinta munankeltuaisella ja sinapilla.
  • Ripottele pinnalle rouhittua Maalahden Limppua ja paista vielä 250-asteessa kunnes pinta saa hieman väriä.
  • Tarjoa seuraksi höyrytettyjä vihanneksia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä