Itämainen kana-kookoskeitto
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Gotan kanssa.
Itämainen kana-kookoskeitto on helppotekoinen arkiruoka, joka tuo mukanaan tuulahduksen Aasiasta. Keitto valmistuu hetkessä ja on todellista pikaruokaa. Go-Tan -tuoteperheestä löydät helposti kattavan valikoiman itämaiseen ruoanlaittoon soveltuvia tuotteita.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 salottisipulia
- 1 sitruunaruohon tyviosa
- 1 punainen chilipaprika
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 2 rkl Go-Tan Wok-öljyä
- 400 g broilerin fileesuikaletta
- 1 tl kurkumaa
- 8 dl vettä
- 2 x 250 ml Go-Tan kookosmaitoa
- 1-2 rkl kasvisfondia
- 1 limenlehti
- 1 rkl sokeria
- 1 limen mehu
- kalakastiketta
- muutama kevätsipulinvarsi
- tuoretta korianteria
Lisäksi:
- 1 ½ l vettä
- 250 g Go-Tan Miehoen riisinuudelia
- Go-Tan Sriracha -chilikastiketta
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna salottisipulit. Hienonna sitruunaruohon valkoinen tyviosa, chilipaprika ja kuorittu tuore inkivääri.
- Kuumenna wokkiöljy kattilassa ja kuullota maustekasviksia hetki.
- Lisää broilerinfileesuikaleet ja paista kypsäksi.
- Lisää kurkuma, vesi, kookosmaito ja kasvisfondi.
- Poista tuoreesta limenlehdestä lehtiruoti ja hienonna joukkoon. Kuivatun lehden voit käyttää sellaisenaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä hetki.
- Lisää joukkoon sokeri, limen puristettu mehu ja kalakastiketta maun mukaan.
- Tarkista maku.
- Kiehauta vesi toisessa kattilassa ja nosta pois liedeltä. Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen hetkeksi, kunnes ne pehmenevät.
- Valuta.
- Jaa riisinuudeli keittokulhojen pohjalle ja jaa muu liemi päälle.
- Ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja korianteria.
- Tarjoa seuraksi sriracha-chilikastiketta.