Hunajabroileria grillissä ja raparperichutney

  • 30 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
hunajabroileria grillissä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Hunajakana valmistuu helposti grillissä. Mikäli grilliä ei ole käytössä, valmistaminen onnistuu myös pannulla.
Valmista seuraksi ihana raparperichutney.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 broilerin filee
  • 2 dl hunajaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl tuoretta timjamia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ appelsiinin kuoriraaste
  • öljyä
Lisäksi
  • 1 appelsiini
Raparperi-chutney
  • 2-3 raparperin varsi
  • 2 tl hienonnettua inkivääriä
  • ½ dl balsamiviinietikka
  • 1 punainen chilipaprika
  • ¾ dl hunajaa
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

  • Laita broilerinfileet maustumaan hyvissä ajoin.
  • Sekoita hunajan joukkoon suola, riivityt timjaminlehdet, hienonnetut valkosipulinkynnet ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.
  • Laita broilerin fileet maustumaan joukkoon käännellen.
  • Leikkaa appelsiini viipaleiksi.
  • Valmista raparperichtuney.
  • Viipaloi raparperinvarret ja hienonna inkivääri. Laita ainekset kasariin ja mittaa joukkoon balsamiviinietikka, hienonnettu chilipaprika, hunaja ja vesi.
  • Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes raparperit pehmenevät.
  • Tarkista maku.
  • Jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.
  • Grillaa tai paista kuumalla pannulla öljyssä maustetut broilerinfileet molemmin puolin.
  • Grillaa seuraksi appelsiiniviipaleet ja tarjoa lisäksi raparperichutneya.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä