Helppo kana-caesarsalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

45 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kana-caesarsalaatti on helppotekoinen salaatti, joka sopii niin arkeen kuin juhlapöydän salaatiksi. Nauti myös kevyenä lounaana!

Advertising information

Ainekset

3-4 annosta
  • 4 rkl öljyä
  • 400 g broilerin sisäfileetä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 kerä romainesalaattia
  • 2-3 anjovisfileetä
  • 2-3 dl luonnonjogurttia
  • 2 paahtoleipäviipaletta
Pinnalle:
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannulla.
  • Paista broilerin sisäfileet molemmin puolin.
  • Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
  • Jäähdytä ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
  • Leikkaa romainesalaatti reiluiksi suupaloiksi.
  • Laita kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.
  • Laita romainesalaatti kulhoon yhdessä kanapalojen kanssa.
  • Sekoita joukkoon kastike.
  • Valmista seuraksi krutongit.
  • Leikkaa leivistä reunat ja kuutioi viipaleet.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäviipaleet hienonnetun valkosipulin kanssa rapeiksi.
  • Lisää salaatin joukkoon.
  • Vedä perunankuorimaveitsellä parmesaanijuustosta lastuja salaatin päälle.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä