Grillattua inkivääri-seesamibroileria
- 40 min Työaika
- 2 h 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 broilerin fileetä
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- ½ dl Keiju Seesami- ja Rypsiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- pala punaista chilipaprikaa
- ½ limen kuori
- ½ limen mehu
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna tuore inkivääri.
- Sekoita joukkoon Seesami- ja Rypsiöljy, sekä hienonnettu valkosipulinkynsi ja hienonnettua chilipaprikaa.
- Pese lime hyvin ja raasta puolikkaan limen kuori joukkoon.
- Purista joukkoon limen mehua.
- Lisää suolaa.
- Laita broilerinfileet joukkoon ja sekoita.
- Anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
- Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsäksi.
- Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja grillattua kesäporkkanaa.