Grillattua inkivääri-seesamibroileria

  • 40 min Työaika
  • 2 h 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
inkivääri-seesamibroileria
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Keiju

Valmista herkullinen marinadi kanalle ja grillaa upeat aromit esiin. Grillattu inkivääri-seesamibroileri maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 broilerin fileetä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • ½ dl Keiju Seesami- ja Rypsiöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pala punaista chilipaprikaa
  • ½ limen kuori
  • ½ limen mehu
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna tuore inkivääri.
  • Sekoita joukkoon Seesami- ja Rypsiöljy, sekä hienonnettu valkosipulinkynsi ja hienonnettua chilipaprikaa.
  • Pese lime hyvin ja raasta puolikkaan limen kuori joukkoon.
  • Purista joukkoon limen mehua.
  • Lisää suolaa.
  • Laita broilerinfileet joukkoon ja sekoita.
  • Anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
  • Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsäksi.
  • Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja grillattua kesäporkkanaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä