Broilerinjauheliha-juuresvuoka

Uusimmat reseptit
Advertising information
Mehevän mausteinen uuniruoka valmistuu perusraaka-aineista. Joukossa on myös harvinaisempi eddo-juures, jonka voi mainiosti korvata bataatilla tai perunalla.
Broilerinjauheliha-juuresvuoka
n.6 annosta
2 rkl öljyä
400 g broilerin jauhelihaa
1 sipuli silppuna
suolaa
1-2 tl currya jauheena
400 g eddo-juuresta
500 g perunoita
2 isoa porkkanaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g curry-tuorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
2½ dl juustonmakuista kermaa
150 g mozzarellaraastetta
Aloita kuorimalla ja viipaloimalla eddo-juurekset, perunat ja porkkanat.
Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerin jauheliha ja sipuli. Mausta suolalla ja currylla.
Lisää joukkoon juuresviipaleet ja tarvittaessa lisää öljyä.
Sekoita joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, curry-tuorejuusto ja juustonmakuinen kerma. Sekoita lopuksi joukkoon mozzarellaraaste. Kuumenna.
Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 175-200 asteessa 40-50 minuuttia, tai kunnes juurekset ovat kypsiä.