Broilerilasagne

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- broilerin fileesuikale
- sipuli
- vesi
- kanaliemikuutio
- kasvisliemikuutio
- paprikajauhe
- ananaspalat
- vehnäjauho
- ananasliemi
- vesi
- ranskankerma
- paprikasulatejuusto
- sulatejuusto
- provencen mausteseos
- kuivatut yrtit
- juustoraaste
- lasagnelevy
Broilerilasagne on yksi lempiruoistani, sillä siihen saa upotettua kaikki suosikkiainekset samaan ruokaan.
Broilerilasagne
1 rkl öljyä
400 g broilerin marinoituja fileesuikaleita
1 iso sipuli silppuna
7 ½ dl vettä
1 kana-tai kasvisliemikuutio
½ -1 tl paprikajauhetta
1 pieni prk ananaspaloja
1 dl vehnäjauhoja + 1 ½ – 2 dl ananaspurkin lientä (lisää tarvittaessa vettä)
150 g ranskankermaa
200 g paprikasulatejuustoa tai muuta sulatejuustoa
Provencen mausteseosta, tai kuivattuja yrttejä
150-200 g juustoraastetta
6-7 lasagnelevyä
Säädä uuni 175-200 asteeseen. Kuumenna öljy kattilassa. Paista broilerisuikaleet ja sipuli kypsiksi. Lisää joukkoon vesi, liemikuutio ja paprikajauhe, sekä valutetut ananaspalat (säästä liemi).
Sekoita ananaspurkin liemi ja vehnäjauhot keskenään, lisää seos ohuena nauhana höyryävään liemeen, anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia. Lisää joukkoon ranskankerma ja sulatejuusto, mausta vielä Provencen mausteseoksella, kuumenna. Lado uunivuokaan kerroksittain kastiketta, juustoraastetta ja lasagnelevyjä siten, että pinnalle jää kastike ja juustoraaste. Kypsennä 175-200 asteessa uunissa noin 45 minuuttia.
Anna ruoan vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Voit lisätä kastikkeen joukkoon erilaisia kasviksia oman maun mukaan.