Broileria ja kasviksia
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 500 g broilerinfileetä
- 2-3 porkkanaa
- 1 iso tai 2 pientä paksoita
- 1-2 sipulia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 3 rkl rypsiöljyä
- maun mukaan suolaa
- maun mukaan mustapippuria
- maun mukaan soijakastiketta TAI
- maun mukaan osterikastiketta (vaihtoehto)
- tilkka vettä
- 1 dl cashewpähkinöitä
Valmistusohje
- Leikkaa broilerinfileet suikaleiksi.
- Kuori porkkanat tarvittaessa.
- Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi tai suikaleiksi.
- Poista paksoista kanta ja huuhtele lehtien välit.
- Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla. Paista broilerinfileet kauttaaltaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta sivuun.
- Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja laita pannulle ensin porkkanat, sipulit ja valkosipulit. Kääntele hetki.
- Lisää paksoinlehdet ja kääntele kunnes ne pehmenevät. Lisää kypsät kanasuikaleet. Mausta soijakastikkeella tai osterikastikkeella.
- Voit lisätä joukkoon halutessasi tilkan vettä. Paahda lopuksi vielä kuumalla kuivalla pannulla cashewpähkinöitä ja lisää ruoan joukkoon.