Broileria ja kasviksia

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
broileria ja kasviksia
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

77 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Helppo ja herkullinen ruoka valmistuu näppärästi broilerista ja erilaisista kasviksista.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g broilerinfileetä
  • 2-3 porkkanaa
  • 1 iso tai 2 pientä paksoita
  • 1-2 sipulia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • maun mukaan suolaa
  • maun mukaan mustapippuria
  • maun mukaan soijakastiketta TAI
  • maun mukaan osterikastiketta (vaihtoehto)
  • tilkka vettä
  • 1 dl cashewpähkinöitä

Valmistusohje

  • Leikkaa broilerinfileet suikaleiksi.
  • Kuori porkkanat tarvittaessa.
  • Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi tai suikaleiksi.
  • Poista paksoista kanta ja huuhtele lehtien välit.
  • Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla. Paista broilerinfileet kauttaaltaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta sivuun.
  • Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja laita pannulle ensin porkkanat, sipulit ja valkosipulit. Kääntele hetki.
  • Lisää paksoinlehdet ja kääntele kunnes ne pehmenevät. Lisää kypsät kanasuikaleet. Mausta soijakastikkeella tai osterikastikkeella.
  • Voit lisätä joukkoon halutessasi tilkan vettä. Paahda lopuksi vielä kuumalla kuivalla pannulla cashewpähkinöitä ja lisää ruoan joukkoon.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä