Broileria ja Kantonin nuudeleita
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- nuudeli
- öljy
- broilerin fileesuikale
- suola
- herkkusieni
- paprika
- kevätsipuli
- salsa
- sokeriherne
Nuudelit kuuluvat monen perheen arkiruokaan, sillä niistä valmistaa helpon aterian nopeasti.
Nuudelit olivat ensimmäinen ruokalaji, jota opettelin aikanaan, seitsemäntoista vuotta sitten syömään puikoilla keittokiposta.
Nykyisin nuudeleita tulee laitettua harvoin, mutta täytyy myöntää, että ne ovat kyllä hyvää hätävaraa pikanälkään.
Etnisissä kaupoissa on mahtava valikoima erilaisia nuudeleita. Kantonin nuudeleita tarjotaan myös joissakin ravintoloissa ja ne ovatkin pussinuudeleita herkullisempi vaihtoehto.
Kantonin nuudeleita
4-6 annosta
vettä
200 g Kantonin nuudeleita
tilkka öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
suolaa
200 g herkkusieniä viipaleina
1 punainen paprika suikaleina
n. 50 g kevätsipulia
3-4 rkl Ca Booms Mandarin Orange salsaa tai muuta makeahkoa salsaa
200 g Findus sokeriherneitä pakastealtaasta
Keitä nuudelit kiehuvassa vedessä, tai kaada kiehuva vesi nuudelien päälle ja anna seistä hetki. Siivilöi vesi pois.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi, mausta suolalla. Lisää joukkoon herkkusienet, paprika ja kevätsipulit, kääntele hetki.
Mausta seos Mandarin orange salsalla tai muulla makealla salsalla.
Lisää joukkoon valutetut nuudelit ja sokeriherneenpalot, kuumenna.
Tarjoa heti.
Ripottele pinnalle kevätsipulia tai tuoreita yrttejä.