Broileri-pestosalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Tallink Silja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Tallink SIlja

Tämä herkullinen broileri-pestopastasalaatti kuului vuoden 2014 Silja Linen joulubuffetin valikoimiin. Valmista alkupalapöytään jouluna tai vuodenvaihteessa.

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • öljyä
  • 1 kg broilerin fileesuikaleita TAI
  • 1 kg broilerin paistisuikaleita
  • n. 2 tl suolaa
  • vettä
  • 1 kg spelttipastaa
  • 200 g sokeriherneenpalkoja
  • 500 g viinirypäleitä
  • 400 g fetajuustoa
  • 250 g sitruunapestoa

Valmistusohje

  • Paista broilerinfilee- tai -paistisuikaleet tai käytä kypsiä suikaleita.
  • Mausta suolalla. Voit halutessasi lisätä kypsennysvaiheessa joukkoon hieman sitruunapestoa.
  • Kypsennä spelttipasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.
  • Puolita viinirypäleet ja paloittele fetajuusto.
  • Sekoita ainekset keskenään.
  • Sekoita joukkoon sitruunapesto.
  • Tarkista maku.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä