Broileri-perunavuoka

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
broileri-perunavuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

91 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Broileri-perunavuoka valmistuu helposti uunissa. Tämä arkiruoka toimii erinomaisesti myös viikonlopun herkuttelussa ja sitä on helppo tuunailla omaan makuun sopivaksi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 kg perunoita
  • ½ dl ruokaöljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipuli
  • currya
  • 2 tl paprikajauhetta
  • mustapippurirouhetta
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 dl juokseva creme fraiche
  • 1 dl kermaa
  • suolaa

Valmistusohje

  • Kuori perunat ja viipaloi ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuumenna tilkka öljyä kattilassa ja kääntele perunoita siinä muutama minuutti, jotta ne hieman esikypsyvät.
  • Kaada perunat uunivuokaan, valuta joukkoon ruokaöljy. Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerisuikaleet kypsiksi.
  • Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, mausteet, ja sitruunamehu, sekä creme fraiche ja kerma, kiehauta.
  • Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
  • Lisää broileriseos perunoiden joukkoon ja kypsennä 175-200 asteisessa uunissa, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
  • Tarjoa broileri-perunavuoka sellaisenaan.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä