Broileri-kasvisvartaat
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Broileri-kasvisvartaat ovat monipuolinen ja herkullinen ruokalaji, joka sopii valmistettavaksi niin uunissa, grillissä kuin avotulellakin. Tämä resepti on täydellinen tapa hyödyntää sesongin tuoreita kasviksia tai käyttää niitä aineksia, joita kaapista jo löytyy. Vartaiden valmistus on helppoa ja nopeaa, ja ne tarjoavat terveellisen ja maukkaan vaihtoehdon arjen aterioihin tai juhlahetkiin. Kokeile erilaisia kasviksia ja mausteita luodaksesi oman suosikkiversiosi tästä suositusta ruokalajista. Nauti broileri-kasvisvartaista sellaisenaan tai tarjoa ne herkullisten lisukkeiden kera!
Advertising information
Ainekset
4-8 annosta
- 500 g broilerin paistileikettä
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 paprika
- 2-3 sipulia
- pala tuoretta ananasta
- 100 g kirsikkatomaatteja
Marinadi:
- 2-3 rkl avokadoöljyä
- 1 tl suolaa
- ripaus chilihiutaleita
- ripaus mustapippuria
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 2-3 tl tuoretta inkivääriä
- ½-1 limen mehu
- 1 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
- Leikkaa broilerin paistileikkeet sopiviksi suupaloiksi ja laita kulhoon.
- Laita puiset varrastikut likoamaan kylmään veteen.
- Kuori ja leikkaa kasvikset sopiviksi suupaloiksi.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sekoita kanapalojen joukkoon.
- Pujota ainekset vuorotellen varrastikkuihin ja grillaa grillissä tai avotulella tai kypsennä uunissa 225 asteessa kunnes kanapalat ovat kypsiä
- Vinkki! Voit helpottaa marinointia ja käyttää marinointiin myös teriyakikastiketta ja lisätä joukkoon hienonnettua valkosipulia ja tarvittaessa hieman suolaa.