Ankanrintaa ja appelsiini-kermakastiketta

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

143 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Ankanrintaa voit ostaa kaupan pakastealtaasta. Sen valmistaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Lopputulos on juhlava ja murea.

Tämä ruoka sopii vaikkapa itsenäisyyspäivän ateriaksi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 ankanrintaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Appelsiini-kermakastike
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl ruskistettu salottisipuli fondi
  • tai kasvisfondia
  • ½ hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste
  • 1 appelsiinin puristettu mehu
  • 1 rkl tummaa siirappia
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Säädä uuni 200 asteeseen.
  • Ota (sulanut) liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Leikkaa nahkapuolelle ristiviillot ruudukon malliseksi.
  • Hiero lihan pintaan suolaa ja mustapippuria.
  • Laita liha kylmälle pannulle ja paista 3 minuuttia/puoli.
  • Kääri liha folioon ja kypsennä 200 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  • Anna levätä folion sisällä ja valmista kastike.
  • Mittaa kastikkeen ainekset kasariin ja anna kiehua hiljalleen välillä hämmentäen, kunnes kastike sakenee.
  • Tarkista maku.
  • Leikkaa rinta ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa seuraksi appelsiini-kermakastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä