Veriappelsiinirahka

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
veriappelsiinirahka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Veriappelsiineista valmistettu raikas rahka maistuu ihanalta. Voit toki käyttää tähän myös tavallisia appelsiineja tai muita hedelmiä tai marjoja.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 250 g maitorahkaa
  • 2-3 veriappelsiinia
  • maun mukaan Hermesetas nestemäistä makeutusainetta TAI
  • maun mukaan sokeria

Valmistusohje

  • Vaahdota vaniljakastike vaahdoksi.
  • Vatkaa joukkoon maitorahka.
  • Kuori ja paloittele veriappelsiinit kalvottomiksi kuutioiksi ja lisää joukkoon.
  • Mausta nestemäisellä Hermesetaksella tai sokerilla maun mukaan.
  • Tarkista veriappelsiinirahkan maku.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä