Maksamakkara-MaalaisHerkku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Pågen® MaalaisHerkku on uudenlainen, durumvehnästä leivottu ja valmiiksi pakattu kokonainen leipä.
Voit halutessasi paistaa leipää noin 7 minuuttia 200 asteisessa uunissa. Näin saat pinnasta upean rapean ja voit tarjoa leipää vaikkapa keiton seurana.
Tämä leipäresepti hurmaa aamu- tai iltapalalla, mutta sopii toki myös välipalaleiväksi.
Maksamakkara-Maalaisherkku
6 annosta
6 paksua viipaletta Pågen Maalaisherkku ?leipää
1 pötkö (150 g) maksamakkaraa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl silputtua persiljaa
6 salaatinlehteä
6 miniterttutomaattia viipaleina
6 retiisiä viipaleina
6 viiriäisenmunaa
vesikrassia
Leikkaa Maalaisherkku paksuiksi viipaleiksi.
Vatkaa maksamakkara, tuorejuusto ja silputtu persilja tasaiseksi tahnaksi.
Voitele leivät maksamakkaratahnalla.
Laita päälle salaatinlehti, miniterttutomaatti- ja retiisiviipaleet.
Keitä viiriäisenmunia 3-4 minuuttia kiehuvassa vedessä, huuhtele kylmällä vedellä, kuori ja puolita munat.
Laita munat leipäviipaleiden päälle.
Koristele vesikrassilla.
Tarjoa kuuman kaakaon kanssa!