Kantarellimunakasta ja Maalahden Limppu -leipää
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Kantarellimunakasta ja Maalahden Limppu -leipää
Ainekset
1 annosta
- 2 kananmunaa
- 2 rkl kermaa TAI
- 2 rkl vettä (vaihtoehto)
- ripaus suolaa
- 1 pieni sipuli
- 2 dl kantarelleja
- nokare voita
Lisäksi:
- Maalahden Limppu -leipää
- nokare voita
- rucolaa
Valmistusohje
- Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon kerma tai vesi ja ripaus suolaa.
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Paloittele kantarellit.
- Kuumenna voi pannulla ja kun vaahto alkaa laskeutua, lisää sipuli ja kantarellit. Kääntele hetki sekoitellen.
- Lisää sitten munakasmassa ja työnnä massaa pannun reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä.
- Tiputa lämpötilaa ja paista kunnes munakas on hyytynyt.
- Valuta lautaselle ja tarjoa kantarellimunakas voilla siveltyjen Maalahden Limppu -leipäviipaleiden kanssa.