Kantarellimunakasta ja Maalahden Limppu -leipää

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kantarellimunakas
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Nyt nautitaan syksyisestä kantarellimunakkaasta, johon voit käyttää mitä tahansa syötäväksi kelpaavia metsäsieniä. Herkullisen ruokaisa munakas maistuu juureen leivotun Maalahden Limppu -leivän kanssa. Tarjoa vaikka viikonloppuherkuksi!

Advertising information

Video: Kantarellimunakasta ja Maalahden Limppu -leipää

Ainekset

1 annosta
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl kermaa TAI
  • 2 rkl vettä (vaihtoehto)
  • ripaus suolaa
  • 1 pieni sipuli
  • 2 dl kantarelleja
  • nokare voita
Lisäksi:
  • Maalahden Limppu -leipää
  • nokare voita
  • rucolaa

Valmistusohje

  • Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon kerma tai vesi ja ripaus suolaa.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Paloittele kantarellit.
  • Kuumenna voi pannulla ja kun vaahto alkaa laskeutua, lisää sipuli ja kantarellit. Kääntele hetki sekoitellen.
  • Lisää sitten munakasmassa ja työnnä massaa pannun reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä.
  • Tiputa lämpötilaa ja paista kunnes munakas on hyytynyt.
  • Valuta lautaselle ja tarjoa kantarellimunakas voilla siveltyjen Maalahden Limppu -leipäviipaleiden kanssa.
Kantarellimunakas

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä