Kantarellimunakas
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
12 annosta
- 10-12 kananmunaa
- Maun mukaan suolaa
- 1 dl vettä
- 4 dl kantarelleja
- tuoretta timjamia
- 25 g voita
Valmistusohje
- Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon suola ja vesi tai kerma.
- Putsaa kantarellit ja paloittele tarvittaessa pienemmiksi.
- Kuumenna voi pannulla ja kun vaahto laskeutuu, lisää sienet ja kääntele hetki.
- Kaada munakasmassa leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan.
- Ripottele joukkoon kantarellit ja pinnalle tuoretta timjamia.
- Kypsennä 200 asteessa, kunnes munakas on hyytynyt ja saanut hieman väriä.
- Tarjoa kantarellimunakas heti.