Savuporopasteijat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.

Savuporopasteijat sopivat syksyn ja talven juhlahetkiin tai arjen herkutteluun. Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä. Leivo suolaiset tai makeat herkut. Nämä sopivat vaikka illanistujaisiin tai pikkujouluaikaan.

Advertising information

Ainekset

5 annosta
  • 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä
  • 1 sipuli
  • 300 g riisipuuroa
  • 50 g poron kylmäsavupaistia
  • 1 kananmuna
  • mustapippurirouhetta
  • 1 dl juustoraastetta
  • punaista pestoa

Valmistusohje

  • Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista. Kuori ja hienonna sipuli ja sekoita se riisipuuron joukkoon.
  • Hienonna poron kylmäsavupaisti ja sekoita joukkoon. Riko sekaan kananmuna ja mausta mustapippurilla.
  • Sekoita vielä juustoraaste ja punainen pesto.
  • Kaulitse kutakin lehtitaikinalevyä hieman leveämmäksi ja jaa seosta levyn keskelle pitkittäin.
  • Käännä tiukahkolle rullalle siten, että sauma jää alaspäin.
  • Voitele kananmunalla. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Tarjoa lämpimänä.

Video

@hellapoliisi_virallinen Kaupallinen yhteistyö #MyllynParas Leivo ihanat suolaiset suupalat palmuöljyttömistä lehtitaikinalevyistä. #hellapoliisipistefi #palmuöljytön ♬ piano(959514) – Na Music

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä