Veriletut
- 30 min Työaika
- 12 h 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 dl naudan verta
- 3 dl vettä tai pilsneriä
- 1 dl ohrajauhoja (tai vehnäjauhoja)
- 1 dl ruisjauhoja
- 1 sipuli
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- 1 ml valkopippuria
- 1 tl meiramia
- paistamiseen voita tai margariinia
Valmistusohje
- Sulata jäinen veri jääkaappilämpötilassa noin 10 tuntia.
- Vatkaa veri kuohkeaksi. Sekoita joukkoon vesi tai pilsneri ja jauhot.
- Anna jauhojen turvota ½-2 tuntia.
- Hienonna sipuli ja kiehauta se rasvassa pehmeäksi, jäähdytä.
- Lisää rasva-sipuliseos, muna ja mausteet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
- Paista ohukkaat pannulla rasvassa.
- Sekoita taikinaa välillä, jottei veri hyydy.
- Tarjoa lisäksi puolukkasurvosta ja valkokastiketta.