Itämainen broilerikeitto
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Foodin
Itämainen broilerikeitto valmistuu nopeasti ja maistuu ihanalta. Viimeistele korianterilla, mintulla tai Thai-basilikalla.
Foodin on tuonut markkinoille herkulliset dippikastikkeet, jotka valmistetaan vain muutamasta raaka-aineesta. Makuvaihtoehtoja on kaksi: mausteinen ja vivahteikas currydippi, sekä täyteläinen ja pehmeän pippurinen mustapippuridippi. Dippikastikkeet sopivat sellaisenaan dippailuun, mutta myös salaattikastikkeeksi tai osaksi salaatinkastiketta, maun antajaksi pastaruokiin ja erilaisten kastikkeiden ja patojen maustajaksi. Kokeile myös hampurilaiskastikkeeksi. Curry-dippikastike valmistetaan mantelista ja mausteina on käytetty currya, paprikaa, valkosipulia, merisuolaa ja ripausta chiliä. Currydippi on erinomainen pari kanalle ja uunijuureksille sekä itämaisille padoille ja kastikkeille.
Kurkkaa Foodin -verkkokauppaan ja löydät laajan valikoiman herkullisia tuotteita tämänkin ruoan valmistukseen.
Advertising information
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljyä
- 400 g broilerinfileetä suikaleina tai kuutioina
- ½ tl suolaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 50 g sokeriherneenpalkoja
- 100 g Foodin Currydippiä
- 330 ml Foodin Luomu kookosmaitoa
- 7 dl vettä
- 2 rkl kalakastiketta
- 1 limen mehu
- ½-1 ruukkuruukku tuoretta korianteria
Lisäksi:
- 1 l vettä
- 100 g riisivermiselliä
Valmistusohje
- Kuumenna oliiviöljy kattilassa.
- Paista broilerinfileesuikaleet tai broilerikuutiot kauttaaltaan.
- Mausta suolalla.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne vinoviipaleiksi.
- Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.
- Lisää kasvikset pannulle ja kääntele kovalla lämmöllä hetki.
- Lisää joukkoon currydippi ja kookosmaito.
- Anna kiehua hetki.
- Lisää vesi ja kalakastike.
- Kiehauta.
- Purista joukkoon limen mehu ja ripottele sekaan hienonnettua korianteria.
- Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa kalakastiketta.
- Kiehauta toisessa kattilassa vesi.
- Sammuta levy ja laita kuumaan veteen riisivermisellit.
- Anna pehmetä hetki.
- Jaa annoskulhojen pohjalle riisivermiselli ja jaa keitto päälle.
- Koristele tuoreilla yrteillä.