Bataattiranskalaiset ja yrtti-tomaattidippi

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Bataattiranskalaiset
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä A. Vogelin kanssa.

Bataattiranskalaiset ovat nousseet yhdeksi ruokamaailman hitiksi. Ne ovatkin herkullisia ihan sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.
Herbamare Spicy -mausteseos on loistava maustaja bataattiranskalaisille. Tämä annos valmistuu helposti.
Valmista seuraksi ihastuttava dippikastike.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 2 bataattia
  • ½ dl oliiviöljyä
  • Herbamare Spicy yrttisuolaseosta
Dippikastike:
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 6 miniluumutomaattia
  • Herbamare Spicy yrttisuolaseosta
  • mustapippurirouhetta
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

  • Pese bataatit tai kuori ne. Leikkaa reilun kokoisiksi suikaleiksi ja laita leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
  • Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta Herbamare Spicy -mausteseoksella maun mukaan.
  • Laita uunivuoka 200-225 asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes ne ovat saaneet väriä ja tuntuvat kypsiltä.
  • Valmista dippikastike.
  • Laita oliiviöljy, basilika, valkosipulinkynsi, miniluumutomaatit ja Herbamare -mausteseos tehosekoittimeen. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Laita joukkoon pala parmesaanijuustoa. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
  • Tarkista maku.
  • Nauti bataattiranskalaiset ihanan dippikastikkeen kera!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä