Bataattiranskalaiset ja yrtti-tomaattidippi
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä A. Vogelin kanssa.
Bataattiranskalaiset ovat nousseet yhdeksi ruokamaailman hitiksi. Ne ovatkin herkullisia ihan sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.
Herbamare Spicy -mausteseos on loistava maustaja bataattiranskalaisille. Tämä annos valmistuu helposti.
Valmista seuraksi ihastuttava dippikastike.
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 2 bataattia
- ½ dl oliiviöljyä
- Herbamare Spicy yrttisuolaseosta
Dippikastike:
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 6 miniluumutomaattia
- Herbamare Spicy yrttisuolaseosta
- mustapippurirouhetta
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
- Pese bataatit tai kuori ne. Leikkaa reilun kokoisiksi suikaleiksi ja laita leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta Herbamare Spicy -mausteseoksella maun mukaan.
- Laita uunivuoka 200-225 asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes ne ovat saaneet väriä ja tuntuvat kypsiltä.
- Valmista dippikastike.
- Laita oliiviöljy, basilika, valkosipulinkynsi, miniluumutomaatit ja Herbamare -mausteseos tehosekoittimeen. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
- Laita joukkoon pala parmesaanijuustoa. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
- Tarkista maku.
- Nauti bataattiranskalaiset ihanan dippikastikkeen kera!