Jauhelihakeitto (Kaisa K.)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Mielestäni paras keittoruoka on perinteinen jauhelihakeitto. Maistuvaa
ja kevyttä 🙂 Perusjauhelihakeittoa voi tuunata tulisemmaksi vaikkapa
valkosipulitabascolla.
Jauhelihakeitto
1 l vettä
n. 5 perunaa (kiinteä lajike)
2 lihaliemikuutiota
2 pss keittojuureksia
250 g naudan vähärasvaista jauhelihaa
paprikajauhetta
currya
valkosipuli
tabascoa
pippurisekoitusta
Pese ja kuutioi perunat. Laita perunat kiehumaan lihaliemikuutioden
kanssa veden joukkoon, keitä n. 15-20 minuuttia kunnes perunat ovat
kypsiä. Paista tällä välin jauheliha ja mausta se currylla ja
paprikajauheella. Lisää perunoiden joukkoon jäiset keittojuurekset ja
jauheliha. Mausta muutamalla tipalla tabascoa ja pippurisekoituksella.
Anna kiehua vielä viitisen minuuttia.