Juustoinen jauhelihakeitto (Tii)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Juustoinen jauhelihakeitto 4 annosta
1 sipuli
1 l vettä
2 lihaliemikuutiota
250 g jauhelihaa
1 dl pätkittyä spagettia
100 g voimakasta
sulatejuustoa
1 pussi (200 g) herne-maissi-paprika-sekoitusta
nippu
persiljaa
Silppua sipuli. Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi. Lisää liemeen
sipulisilppu ja murenna jauheliha. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää
keittoon spagetti ja sulatejuusto paloina, keitä 10 minuuttia. Lisää
pakastevihannekset ja anna keiton vielä kiehahtaa. Tarkista maku ja
lisää valmiiseen keittoon silputtu persilja.
tämän ohjeen olen löytänyt joskus jostain lehdestä. On hyvää vaihtelua
perinteiselle jauhelihakeitolle.Itse tätä tehdessä en ole käyttänyt
persiljaa ja olen tehnyt isomman satsin reilulla jauhelihalla ja
sulatejuustolla.